Testofen  kokemuksia

• Terve sydän ja veri
• Vähemmän rasvaa, enemmän lihasta
• Vahvemmat luut
• Parantunut halukkuus ja yleinen mieliala
• Parantunut keskittymiskyky ja tilalliset kyvyt

testo booster kokemuksia

T-Maxia voi nyt ostaa puoleen hintaan. Ensimmäinen erä (4:n viikon annos) vain 14,95€!

Mitä on testofen?

Testofen on miehille tarkoitettu hormonilisä, joka on suunniteltu kasvattamaan elimistössä olevan testosteronin määrää. Tuote on yksi kategoriansa suosituimmista ja se on kerännyt myönteistä palautetta ympäri maailman.

Testofen on suureksi avuksi miehille, joiden tavoitteena on nostaa energiatasojaan, lisätä seksuaalista halukkuuttaan, parantaa mieskuntoaan tai kasvattaa lihasmassansa määrää. Hormonilisä koostuu kokoelmasta tehokkaita, koko kehoa energisoivia ainesosia (mukaanlukien Alpha T1 ja Synthroid), jotka ovat avuksi uupumusta, alhaisia energiatasoja ja kognitiivisia häiriöitä vastaan taistellessa.

 

Yleiskatsaus

Testofen on Gencor Pacific Inc. Oy:n patentoima, kliinisesti läpikotaisin tutkittu ja hyväksi havaittu valmiste, jonka on osoitettu kykenevän nostamaan käyttäjänsä elämänlaatua kiitos sen lukuisten positiivisten terveysvaikutusten. Näihin terveysvaikutuksiin lukeutuvat energiatasojen kohoaminen, seksuaalisen suorituskyvyn lisääntyminen, lihasten huomattava kasvu, fyysisen kestävyyden lisääntyminen ja lisääntynyt keskittymiskyky.

Ainesosat

Testofenin vaikutus perustuu pääasiassa sarviapilansiemeniin, joiden sisältämien luontaisten ainesosien on todistettu luonnollisesti aktivoivan elimistön hormonintuotantoa. Sarviapilaa käytetään yleisesti mausteena ruoanlaitossa, mutta sillä on myös esimerkiksi maidon herumista (naiset) ja ruoansulatusta yleisesti edistävä vaikutus.

Käyttö

Testofenin annostelu riippuu nauttijansa henkilökohtaisista tarpeista ja esimerkiksi lääkärin käytölle asettamista rajoituksista ja suosituksista. Yleisin päivittäisannos vaihtelee 500 ja 600 mg:n välillä ja takaa valmisteen käytölle pikaiset tulokset, oli tavoite sitten kohottaa energiatasoja tai kasvattaa elimistön testosteronimääriä.

Ennen käytön aloittamista on aina suositeltavaa hakeutua lääkärin vastaanotolle, jossa käyttäjän henkilökohtainen testosteronintarve ja turvallinen päivittäisannostus voidaan arvioida ja mahdolliset käyttörajoitukset määrittää.

Sivuvaikutukset

Testofen ei oikein käytettynä aiheuta vakavia sivuvaikutuksia. Tämän puolesta puhuvat valmisteelle suoritettu kliininen tutkimus ja sen saama runsas, myönteinen käyttäjäpalaute. Suuriin annostuksiin saattaa liittyä lieviä sivuvaikutuksia, kuten rintojen kasvua tai siemennesteen siittiösolujen määrän laskua.

Liian korkeiksi nousevat testosteronitasot johtavat samoin helposti estrogeeni- ja muiden hormonien epätasapainoon elimistössä. Vaikutukset ovat yleensä tilapäisiä ja poistuvat hormonitasapainon palatessa.

Käytön hyödyt

Sen lisäksi, että Testofen on yksinkertaisesti erinomainen testosteronilisä, sen käytöllä on muitakin hyötyjä, kuten:

• vapaan testosteronin suhteellisen määrän kasvu
• seksuaalisen halukkuuden ja suorituskyvyn lisääntyminen
• lihasmassan kasvu
• rasvanpolton kiihtyminen
• energiatasojen kohoaminen ja elinvoimaisuuden lisääntyminen.